Ομαδικά Προγράμματα.

Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους μπορεί να βαρεθούμε το γυμναστήριο είναι γιατί κάνουμε τις ίδιες ασκήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην ομαδική άσκηση αυτό δε συμβαίνει συχνά. Τα ομαδικά προγράμματα προσφέρουν πολλές εναλλακτικές οι οποίες δε μας αφήνουν να βαρεθούμε. Όταν το πρόγραμμα προπόνησης και το είδος αλλάζει δεν πλήττουμε τόσο εύκολα. Συνήθως επίσης, η παρότρυνση των φίλων για να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα αυξάνει τα ποσοστά συμμετοχής οπότε δεν εγκαταλείπουμε.

Τον τελευταίο καιρό πολλοί άνθρωποι μεταπηδούν από την μοναχική άσκηση στην ομαδική προπόνηση, Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί με το να ανήκουμε σε μια ομάδα ενισχύουμε τον υγιή ανταγωνισμό, προκαλούμε τον εαυτό μας, αλλά και να παίρνουμε επιβράβευση όταν τα καταφέρνουμε! Επιπλέον ο ρυθμός προόδου μέσα σε μια ομάδα είναι πιο γρήγορος σε σχέση με την ατομική γυμναστική λόγω του ανταγωνισμού, της εμψύχωσης από τα μέλη της ομάδας και της πρόκλησης που μας δημιουργούν οι στόχοι που θέτουμε ομαδικά. Τέλος, εννοείται πως είναι περισσότερο διασκεδαστικό!

Στο γυμναστήριο Polis Wellness Center παρέχουμε ομαδικά προγράμματα και περιλαμβάνουν από γιόγκα, pilates,μέχρι αεροβική και fitness. Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους τους ασκούμενους ανεξαρτήτου προπονητικού παρελθόντος και δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμό δυσκολίας. Απλά επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!