Πισίνα.

Το Polis Wellness Center διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα. Ο χώρος της πισίνα είναι ζεστός το χειμώνα και δροσερός το καλοκαίρι. Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη οικολογική μέθοδο συντήρησης-ηλεκτρόλυσης άλατος.

Η κολύμβηση είναι ένα εξαιρετικό άθλημα. Είναι μια από τις πιο φιλικές προς τον οργανισμό, μορφές άθλησης με άπειρα οφέλη:

  • Δεν καταπονεί καθόλου το σκελετικό σύστημα του οργανισμού λόγω της άνωσης του νερού που ωθεί το σώμα προς τα πάνω και έτσι το βάρος μειώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Έτσι, καταπολεμάται η δυσκαμψία των μυών αλλά και οι πόνοι στις αρθρώσεις.
  • Προσφέρει στον οργανισμό μυϊκή δύναμη αλλά και μυϊκή τόνωση.
  • Γυμνάζει όλους τους μυς και βοηθάει στην ενδυνάμωση της καρδιάς.
  • Συντελεί στην αντιμετώπιση του καθημερινού στρες καθώς προσφέρει τεράστια ψυχική  χαλάρωση.
  • Είναι ένας από τους ιδανικότερους τρόπους να χάσετε θερμίδες και να διατηρείτε το βάρος σας ελεγχόμενο! Μια χαλαρή κολύμβηση 30 λεπτών καίει 220 θερμίδες (για ένα άτομο 70 κιλών). Αυτό είναι 95 περισσότερες θερμίδες από το ποδήλατο με παρόμοια ένταση. Και αν αυξήσουμε την ένταση κολύμβησης κάνοντάς την πιο έντονη, μπορούμε να κάψουμε έως και 700 θερμίδες σε μια ώρα.

Αντιμετωπίστε χρόνιες παθήσεις και τραυματισμούς συνδυάζοντας την άσκηση με τη χαλάρωση.

Το νερό είναι ιδανικό για ενδυνάμωση και σύσφυξη. Τα οφέλη των μαθημάτων Aqua είναι πολλά για όλες τις ηλικίες. Οι ασκήσεις για χέρια και πόδια δουλεύουν πολύ καλά μέσα στο νερό χωρίς να πιέζουν τις αρθρώσεις.

Ωράριο λειτουργίας πισίνας: Ανοιχτή όλες τις ώρες εκτός από τις ώρες του Aqua Aerobic